Positie topman Sylvo Thijsen veilig bij Grontmij

Positie topman Sylvo Thijsen veilig bij Grontmij

18-11-2011 CEO Sylvo Thijsen van Grontmij hoeft niet te vrezen voor zijn positie bij het ingenieursbedrijf. Dat schrijft het Financieele Dagblad vrijdag 18 november 2011.

Volgens de krant is dit de uitkomst van een overleg dat de leiding van Grontmij vorige week vrijdag had met enkele grootaandeelhouders.

Aandeelhouders Grontmij
Bronnen betrokken bij de situatie meldden aan het FD dat ‘aandeelhouders willen dat de rust snel terugkeert bij Grontmij. Vooral nu het ingenieursbureau waarschijnlijk niet ontkomt aan een grote emissie om de balans te versterken’.

Raad van Commissarissen
Vorige week moesten Frank Meysman (voorzitter) en Sjoerd Eisma (vice-voorzitter) de Raad van Commissarissen van Grontmij verlaten uit onvrede over de financiele prestaties van de ondrneming.

Jan Zegering Hadders
Jan Zegering Hadders, de nieuwe voorzitter van de RvC van Grontmij, heeft bevestigd dat de positie van Sylvo Thijsen niet ter discussie staat.

Nieuwe commissarissen
Verder meldt Zegering Hadders dat Grontmij al een lijstje heeft met kandidaten die op korte termijn de lege plekken in commissariaat moeten opvullen. Wie op zijn lijstje staan wilde hij niet zeggen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook