Thessa Menssen stapt over naar BAM

Thessa Menssen stapt over naar BAM

16-05-2012 Thessa Menssen wordt de nieuwe CFO van Koninklijke BAM Groep. De Raad van Commissarissen zal Menssen voordragen voor benoeming als lid van de Raad van Bestuur tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders die gehouden wordt op 16 augustus 2012.  

Thessa Menssen zal per 1 oktober toetreden tot het bestuur van BAM Groep, om vervolgens rond de jaarwisseling de CFO-positie van Jan Ruis over te nemen. Ruis gaat na 40 jaar dienstverband met pensioen.

Thessa Menssen
Op dit moment is Thessa Menssen COO en lid van de Raad van Bestuur van Havenbedrijf Rotterdam. Van 2006 tot 2011 was zij daar CFO. Menssen is tevens commissaris bij PostNL en Vitens en lid van de Raad van Toezicht van het Maritiem Museum Rotterdam en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zij is een van de machtigste vrouwen in het Nederlandse bedrijfsleven.

Jan Ruis
Vertrekkend CFO Jan Ruis is sinds 1971 in dienst van BAM. Hij heeft zich bij de bouwer uit Bunnik via verschillende financiële functies opgewerkt tot Chief Financial Officer, een functie die hij sinds 2004 bekleedt.

De Raad van Bestuur van BAM bestaat verder uit Nico de Vries (voorzitter), Martin Rogers en Rob van Wingerden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook