Bestuurslid Vincent de Bok verlaat Neways

Bestuurslid Vincent de Bok verlaat Neways

08-10-2014 Neways Electronics International maakt bekend dat Vincent de Bok heeft besloten in de loop van 2015 zijn functie als lid van de raad van bestuur neer te leggen.

Het vertrek van Vincent de Bok is op zijn verzoek en markeert volgens Neways 'het einde van een carrière van 17 jaar in de raad van bestuur van de onderneming, waarvan de laatste 11 jaar als CEO/CFO. Een taak die Vincent de Bok in collegiaal bestuur met Huub van der Vrande, CEO/COO, heeft vervuld'.

Opvolger gezocht
Door het reeds afspreken en aankondigen van zijn vertrek wil De Bok in samenspraak met de raad van commissarissen ruimte bieden voor een zorgvuldig wervings- en inwerkingstraject van zijn opvolger.

Dick Boers
Presidentcommissaris Dick Boers laat weten grote waardering te hebben voor de prestaties van Vincent de Bok. 'Het besluit van De Bok om terug te treden als lid van de raad van bestuur van Neways komt op een natuurlijk moment. Niet alleen heeft hij samen met Van der Vrande gebouwd aan een robuuster Neways, ook heeft hij door de recente succesvolle overname van BuS Group het fundament gelegd voor een veelbelovende toekomst van de onderneming.'

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook