Willem Cramer nieuwe commissaris bij Exact

Willem Cramer nieuwe commissaris bij Exact

25-07-2012 Softwarebedrijf Exact wil Willem Cramer benoemen als lid van de raad van commissarissen. De  benoemingen wordt ter goedkeuring voorgelegd tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) op 19 september 2012.

Willem Cramer treedt gelijk toe tot de raad van commissarissen van Exact met Evert Kooistra, CFO bij BinckBank. Cramer is partner bij adviesbureau Boer & Croon. Hij komt uit de financiële wereld en was voor Boer & Croon CEO bij Friesland Bank. Hij begon zijn carrière bij de Rabobank.

Nieuwe voorzitter
Rolf Deves treedt terug als voorzitter van de raad van commissarissen. Thierry Schaap, lid van de raad van commissarissen van Exact en partner bij Brand New Day, volgt hem op. Volgens het persbericht van Exact gelooft Deves dat, vanwege zijn in april 2013 aflopende termijn, dit het juiste moment is om terug te treden en een nieuwe voorzitter aan te stellen om te zorgen voor continuïteit in de samenwerking met de nieuwe Raad van Bestuur bij de uitvoering van de plannen.

 

 

 

RvC Exact
Vanaf 19 september bestaat de raad van commissarissen uit vier leden: Thierry Schaap, Peter van Haasteren, Willem Cramer en Evert kooistra. Exact is tevreden met de bijna geheel vernieuwde RvC: 'Met deze aanpassingen beschikt Exact over een nieuwe, kennisrijke en ervaren Raad van Commissarissen die optimaal is gepositioneerd om bij te dragen aan de focus van Exact op duurzame groei.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook