Wout Dekker voorzitter rvc Randstad

Wout Dekker voorzitter rvc Randstad

19-02-2015 Randstad kondigt in haar jaarcijfers een aantal wijzigingen in de raad van commissarissen en de raad van bestuur aan. Wout Dekker wordt tijdens de AvA op 2 april voorgedragen als voorzitter van de rvc.

Wout Dekker is reeds commissaris bij Randstad en zal de functie van voorzitter overnemen van Fritz Fröhlich. Fröhlich zal Randstad verlaten na de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 2 april 2015 omdat zijn drie termijnen verstreken zijn.

 

Benoemingen rvc
Daarnaast kondigt Randstad aan Rudy Provoost en Barbara Borra voor te dragen als commissaris. De benoemingen worden na 2 april effectief. Jaap Winter zal worden herbenoemd voor zijn tweede termijn.

Interview met Wout Dekker

Wout Dekker: 'Commissarissen maken impact bij benoemingen'

Wout Dekker: 'Commissarissen maken impact bij benoemingen'

19-12-2018 De grootste gemene deler in het portfolio van multicommissaris Wout Dekker is een stevige maatschappelijke missie bij zeer uiteenlopende organisaties. Succes ontstaat wanneer de persoonlijke purpose van leiders aansluit bij de collectieve ambitie van de organisatie. ‘Bij benoemingsgesprekken voeren commissarissen hele andere discussies dan een aantal jaar geleden.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook