Bram Schot trekt zich terug als kandidaat-commissaris TomTom

Bram Schot trekt zich terug als kandidaat-commissaris TomTom

25-09-2020 TomTom heeft op 25 september bekendgemaakt dat Bram Schot zich terugtrekt als kandidaat voor de raad van commissarissen.

TomTom maakte op 1 september bekend dat Bram Schot en Hala Zeine waren voorgedragen voor benoeming tot leden van de raad van commissarissen voor een termijn van vier jaar. Deze benoemingen zouden worden besproken op een buitengewone vergadering van aandeelhouders op 13 oktober 2020. Nu Schot zich terugtrekt als kandidaat-commissaris van TomTom is de agenda voor deze buitengewone vergadering van aandeelhouders aangepast en wordt enkel de benoeming van Hala Zeine besproken.

Bram Schot heeft een ruime ervaring in de automobielindustrie. Hij bekleedde verschillende leidinggevende functies bij Mercedes Benz. Zo was hij president & ceo van DaimlerChrysler Nederland van 2003 tot 2006 en aansluitend tot 2011 van Italië. Daarna werkte Schot onder meer als bestuurslid voor bedrijfswagens bij Volkswagen Groep en trad hij toe tot de raad van bestuur van Audi, waar hij van 2018 tot 2020 voorzitter & ceo was. Een reden voor het terugtrekken van zijn nominatie is niet bekendgemaakt.

Meer over Bram Schot

Bram Schot en Hala Zeine voorgedragen als leden rvc TomTom

Bram Schot en Hala Zeine voorgedragen als leden rvc TomTom

02-09-2020 TomTom maakt op 1 september 2020 bekend dat Bram Schot en Hala Zeine zijn voorgedragen voor benoeming tot de raad van commissarissen voor een termijn van vier jaar.

Bram Schot ceo ad interim Audi

Bram Schot ceo ad interim Audi

20-06-2018 Bram Schot is per direct benoemd tot ceo ad interim van Audi.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook