Heijmans draagt Allard Castelein voor als commissaris

Heijmans draagt Allard Castelein voor als commissaris

31-05-2022 Op 30 maart 2022 maakt Heijmans bekend Allard Castelein voor te dragen als commissaris voor een periode van ruim drieënhalf jaar. De voordracht zal op 12 juli 2022 tijdens de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders besproken worden. De voordracht wordt door de Ondernemingsraad ondersteund.

Allard Castelein is sinds 2014 ceo bij Havenbedrijf Rotterdam. Van 1987 tot 2013 heeft hij diverse functies bekleed binnen Shell. Zo was hij onder meer actief in de marketing en business development van Shell International en was hij commercial manager Europa upstream. Van 2009 tot 2013 was hij vice president milieu.
Ook is Castelein lid geweest van het executive board van NAM en tot 2021 lid van de raad van toezicht van Isala Klinieken.

Naast zijn rol als algemeen directeur bij Havenbedrijf in Rotterdam is Castelein momenteel lid van het bestuur van VNO-NCW en non-executive director bij Renewi.

De raad van commissarissen is ervan overtuigd dat hij gezien zijn brede kennis en ervaring een waardevolle bijdrage zal leveren aan zowel de raad van commissarissen als aan Heijmans.

Interview met Allard Castelein

'Onder water geniet ik van de prachtige biodiversiteit'

'Onder water geniet ik van de prachtige biodiversiteit'

11-03-2020 Allard Castelein duikt, schaatst en skiet graag. Om fit te blijven, loopt hij dagelijks hard. Het op peil houden van zijn conditie is belangrijk, want skiën doet hij het liefst off piste, een zware variant. Ook bij het duiken helpt zijn hardlooproutine. ‘Als je fysiek fit bent, kun je meer van het duiken genieten.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook