Bestuurslid Annemieke Nijhof verlaat Grontmij

Bestuurslid Annemieke Nijhof verlaat Grontmij

09-01-2012 Annemieke Nijhof verlaat Grontmij. Het bestuurslid van het ingenieursbureau is ontevreden over haar taakinvulling. Zij is de zoveelste die het bedrijf verlaat. Half december werd CEO Sylvo Thijsen plotseling opgevolgd door Michiel Jaski. De CFO werd eerder al vervangen. 

De datum van vertrek van Annemieke Nijhof bij advies- en ingenieursbureau Grontmij wordt nog nader bepaald. Volgens het persbericht van Grontmij heeft Nijhof, verantwoordelijk voor de portefeuille water en energie, het Verenigd Koninkrijk, Midden- en Oost-Europa en duurzaamheid, in goed overleg besloten haar functie als lid van de raad van bestuur neer te leggen.

Verantwoordelijkheden
Nijhof vindt volgens het persbericht dat haar perspectief en haar verantwoordelijkheden binnen de onderneming, op dit moment anders zijn dan bij haar aantreden. En dat bevalt haar niet.

Veel bestuurswisselingen
Michiel Jaski verving half december de ceo Sylvo Thijsen. Het vertrek van Thijsen volgt andere afgetreden bestuurders als CFO Mel Zuydam en commissarissen Sjoerd Eisma en Frank Meysman.

Zuydam werd eind november opgevolgd door oud-Vedior-CFO Frits Vervoort. De nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen is sinds 9 november Jan Zegering Hadders.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook