Annet Aris nieuwe commissaris Rabobank

Annet Aris nieuwe commissaris Rabobank

13-12-2018 Annet Aris is benoemd tot nieuw lid van de raad van commissarissen van financieel dienstverlener Rabobank. 

Annet Aris is door de algemene ledenraad van Rabobank benoemd voor een periode van vier jaar. Zij is daarnaast commissaris bij onder andere Randstad, ASML en ASR Nederland.

Ron Teerlink, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt over haar benoeming het volgende: 'We streven naar een gebalanceerde samenstelling van de raad van commissarissen. Annet Aris is met haar diepgaande kennis op het gebied van digitale transformatie en innovatie een waardevolle aanvulling op ons team.'

Ook is Arian Kamp herbenoemd als commissaris voor een periode van vier jaar. Hij is lid van de raad van commissarissen sinds 2014.

De raad van commissarissen van Rabobank bestaat uit Ron Teerlink, Marjan Trompetter, Annet Aris, Irene Asscher-Vonk, Leo Degle, Petri Hofsté, Arian Kamp, Jan Nooitgedagt en Pascal Visée.

Interview met Annet Aris

Annet Aris vindt diversiteit een groot goed, mits er op de juiste criteria geselecteerd wordt

Annet Aris vindt diversiteit een groot goed, mits er op de juiste criteria geselecteerd wordt

14-03-2019 Er is geen uitspraak die beter bij de tijdgeest past dan ‘verandering is de enige constante’. Verandert de board wel voldoende mee, en moeten we bijvoorbeeld niet meer inzetten op diversiteit en inclusie? Annet Aris denkt als in digitale zaken gespecialiseerd commissaris wel vaker na over vernieuwing in de board: ‘Ik ben voor diversiteit, zolang bedrijven op de juiste criteria blijven selecteren.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook