KPN bestuurder Baptiest Coopmans treedt af

11-11-2011

KPN bestuurder Baptiest Coopmans treedt af

KPN bestuurder Baptiest Coopmans zal per 1 april 2012 zijn carrière elders voortzetten.

Dat maakt KPN vrijdag 11 november 2011 bekend via een persbericht. Sinds september 2006 maakt Baptiest Coopmans deel uit van de Raad van Bestuur van het telefonieconcern.

Baptiest Coopmans
Binnen het bestuur van KPN was Coopmans verantwoordelijk voor het segment Consumentenmarkt in Nederland. In 2010 werd zijn portfolio uitgebreid naar alle telecomactiviteiten van de onderneming.

MVO
Sinds mei van dit jaar kreeg Coopmans ook de verantwoordelijkheid over drie strategische programma’s van KPN: Vereenvoudiging, Kwaliteit, Reputatie & Merk.

Jos Strepppel, voorzitter rvc KPN
In een reactie op het nieuws zegt KPN president-commissaris Jos Strepppel: ‘We hebben respect voor wat Baptiest Coopmans tot stand heeft gebracht. Hij heeft de rol van KPN als dienstverlener in Nederland in belangrijke mate verbreed, door onder meer onderwerpen als het merk KPN, duurzaamheid en MVO profiel te geven.’

Lees ook:
> CV Baptiest Coopmans
> Eelco Blok nieuwe CEO KPN
> Jos Streppel is president-commissaris KPN

Meer over Baptiest Coopmans

Baptiest Coopmans wordt CEO van fusiebedrijf Ziggo

Baptiest Coopmans wordt CEO van fusiebedrijf Ziggo

Als de overname van Ziggo door Liberty Global doorgaat en Ziggo en UPC Nederland fuseren, wordt Baptiest Coopmans de CEO van het fusiebedrijf.

Baptiest Coopmans nieuwe topman UPC NL

Baptiest Coopmans nieuwe topman UPC NL

Baptiest Coopmans, die tot april 2012 bestuurslid was bij KPN, wordt de CEO van UPC Nederland. Hij volgt daar Robert Dunn op.

Interview met Baptiest Coopmans

‘Baptiest, niet wéér!’

‘Baptiest, niet wéér!’

De voorgenomen fusie met Vodafone volgt direct op de bliksemintegratie van Ziggo met UPC. Topman Baptiest Coopmans moet straks wellicht de rol van hoofdaannemer en ‘Vader des Vaderlands’ zien te combineren.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook