Barbara Baarsma krijgt functie bij Rabobank

Datum: 10-12-2015

Barbara Baarsma krijgt functie bij Rabobank

Op 7 december 2015 is bekend gemaakt dat Baarsma de functie van directeur kennisontwikkeling zal gaan vervullen.

Kennisontwikkeling
Barbara Baarsma zal de functie van directeur kennisontwikkeling bij Rabobank per 1 april 2016 vervullen. In haar nieuwe functie zal Baarsma verantwoordelijk worden voor de kennisontwikkeling in het licht van de nieuwe strategie, die deze week bekend is gemaakt met de publicatie van het vijfjarenplan.

Raad van Bestuur
Bestuursvoorzitter Wiebe Draijer van Rabobank laat weten verheugd te zijn met de aanstelling van Baarsma als verantwoordelijke voor de kennisontwikkeling binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van Rabobank. 'Onder leiding van Barbara Baarsma zal worden onderzocht hoe we dit nog beter op elkaar kunnen aansluiten en afstemmen qua aansturing, uitvoering en communicatie naar de klant', aldus Draijer.

Andere functies
Baarsma legt haar huidige functie als directeur van SEO Economisch Onderzoek neer. Tevens zal zij aftreden als commissaris van Aon Nederland, Loyalis en Stichting Esperia. Naast haar nieuwe functie bij Rabobank zal Baarsma wel aanblijven als hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook blijft Baarsma lid van de Monitoring Commissie Corporate Governance en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad.