BAM draagt Carla Mahieu voor als nieuwe commissaris

26-08-2010

BAM draagt Carla Mahieu voor als nieuwe commissaris

BAM wil Carla Mahieu voordragen als lid van de raad van commissarissen, zo meldt het bouwbedrijf in de presentatie van de halfjaarcijfers.

Vanaf september 2010 begint Carla Mahieu als internationaal hoofd human resources bij Aegon. Daarvoor was zij zelfstandig adviseur en actief bij Philips als senior vice-president HRM.

Rob Abrahamsen
Door het aftreden van commissaris Rob Abrahamsen bij BAM, in april van dit jaar, is er een plek vrijgekomen voor Mahieu in de raad van commissarissen van het bouwconcern. Tijdens de algemene vergadering zal ze door de vennootschap benoemd worden voor een periode van 4 jaar.

Lees ook:
> Biografie Carla Mahieu
> Biografie Rob Abrahamsen
> Rob Abrahamsen vertrekt als commissaris BAM groep
> BAM doet winstwaarschuwing uitgaan
> BAM: winstdaling van 65,8 procent

Meer over Carla Mahieu

Carla Mahieu nieuwe topvrouw Aegon

Carla Mahieu nieuwe topvrouw Aegon

Aegon heeft Carla Mahieu benoemd tot wereldwijd hoofd human resources. Mahieu, die nu nog zelfstandig adviseur is, treedt op 1 september 2010 in dienst.

Interview met Carla Mahieu

Menselijk kapitaal, uitgedrukt in big data

Menselijk kapitaal, uitgedrukt in big data

Data over de inzetbaarheid van medewerkers vinden steeds vaker hun weg naar de bestuurskamer. De juiste workforce is immers van grote invloed op het succes van de onderneming. Drie experts discussiëren over de juiste mensen op de juiste plaats in snel transformerende organisaties. ‘De veranderingen van de komende vijf jaar zullen veel meer impact hebben dan die van de afgelopen tien jaar.’

Carla Mahieu: 'Buiten winnen is binnen beginnen'

Carla Mahieu: 'Buiten winnen is binnen beginnen'

Klantfocus vraagt om nieuw leiderschap en een andere cultuur bij verzekeraar Aegon. Carla Mahieu haalt ideeën en competenties van buiten naar binnen om de gewenste omslag tot stand te brengen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook