Cees van Gent CEO Van Gansewinkel Groep

Cees van Gent CEO Van Gansewinkel Groep

14-05-2012 Cees van Gent is benoemd tot CEO van de Van Gansewinkel Groep. Tot januari 2012 was hij CEO van het internationale logistieke concern Lehnkering. Hij volgt Ruud Sondag op, die onlangs vertrok wegens een verschil van inzicht met de raad van commissarissen.

Naast zijn functie als bestuursvoorzitter heeft Cees van Gent bij de Van Gansewinkel Groep ook het bedrijfsonderdeel Inzameling & Services onder zijn verantwoordelijkheid.

Logistieke sector
Voordat Van Gent CEO was bij Lehnkering bekleedde hij verschillende bestuursfuncties in de logistieke sector, onder meer bij Nedlloyd, Exel Logistics, ABX Logistics en DHL.

Ruud Sondag
CEO Ruud Sondag stapte op 12 april samen met zijn COO Diederik Gijsberts uit de RvB van Van Gansewinkel. Een verschil van inzicht met de raad van commissarissen over het te voeren beleid, werd door Van Ganzewinkel als reden opgegeven.

RvB Van Gansewinkel
De Raad van Bestuur van de Van Gansewinkel Groep bestaat met ingang van 14 mei uit Cees van Gent, Rob de Fluiter Balledux (CFO) en Yves Luca (COO Recycling & Energy from Waste).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook