Claudia Zuiderwijk en Duco Sickinghe commissaris KPN

Claudia Zuiderwijk en Duco Sickinghe commissaris KPN

27-02-2014 KPN zal tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 9 april 2014 Claudia Zuiderwijk en Duco Sickinghe benoemen tot commissarissen.

Claudia Zuiderwijk en Duco Sickinghe zullen per 9 april 2014 starten als commissaris bij KPN. De raad van commissarissen van het telecomconcern zal blijven bestaan uit acht leden. Marike van Lier Lels en Rob Routs zullen per 9 april hun commissariaat beëindingen.

Zuiderwijk
Zuiderwijk is bestuursvoorzitter van de Nederlandse Kamer van Koophandel. Zij heeft uitgebreide zakelijke kennis en managementervaring op het gebied van ICT. Dit is de reden dat KPN haar heeft voorgedragen voor benoeming, op voordracht van de Centrale Ondernemingsraad.

Sickinghe
Sickinghe was twaalf jaar CEO van Telenet in België en heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van telecommunicatie, technologie, media en innovatie.

Aftreden
Van Lier Lels en Routs zullen aftreden. Zij werden vorig jaar voor een extra termijn van een jaar benoemd. Hun opvolging is nu rond.

Lees ook:
- Interview met Rob Routs

Meer over Claudia Zuiderwijk - Jacobs

Claudia Zuiderwijk nieuwe algemeen directeur GVB Amsterdam

Claudia Zuiderwijk nieuwe algemeen directeur GVB Amsterdam

01-07-2020 GVB heeft op 30 juni 2020 bekendgemaakt dat Claudia Zuiderwijk door de algemene vergadering van aandeelhouders is benoemd tot nieuwe algemeen directeur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook