Dirk Jan van den Berg commissaris bij FMO

Dirk Jan van den Berg commissaris bij FMO

30-09-2016 Van den Berg is sinds 27 september 2016 lid van de Raad van Commissarissen van FMO. Dat maakte de ontwikkelingsbank op 30 september 2016 bekend.

Dirk Jan van den Berg is voorzitter van de Raad van Bestuur van Sanquin Bloedvoorziening. Ook is hij lid van de Raad van Commissarissen van Gasunie. Daarvoor was hij voorzitter van het College van Bestuur van de TU Delft.

Ervaring
Dirk Jan van den Berg maakte carrière in de diplomatie. Zo was hij Permanent Vertegenwoordiger bij de VN in New York en Nederlands ambassadeur in China en Mongolië. Daarvoor was hij secretaris-generaal van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Jean Frijns, president-commissaris van FMO, zegt dat FMO goed van deze unieke combinatie van kennis en vaardigheden kan profiteren, zeker op het gebied van overheidsrelaties, corporate public affairs en buitenlands beleid.

Meer over Dirk Jan van den Berg

Dirk Jan van den Berg weg bij TU Delft

Dirk Jan van den Berg weg bij TU Delft

07-09-2015 Van den Berg is per 1 september 2015 bij TU Delft vertrokken en is per diezelfde datum lid van het bestuur van Sanquin geworden.

Interview met Dirk Jan van den Berg

De eerste 100 dagen als commissaris bij FMO

De eerste 100 dagen als commissaris bij FMO

14-09-2017 ´Het gaat om maatschappelijke waarde’ zegt Dirk Jan van den Berg over zijn eerste 100 dagen als lid van de Raad van Commissarissen van FMO.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook