Elfrieke van Galen nieuwe commissaris Schiphol

Elfrieke van Galen nieuwe commissaris Schiphol

23-04-2021 Elfrieke van Galen is toegetreden tot de raad van commissarissen van Royal Schiphol Group. Het bedrijf maakte op 23 april 2021 bekend Van Galen per 13 april 2021 benoemd te hebben voor een periode van vier jaar.

Met de komst van Elfrieke van Galen haalt Royal Schiphol Group ruime ervaring in de internationale luchtvaartsector, commerciële kennis en focus op duurzaamheid in de rvc. In 2010 was Van Galen medeoprichter van TheRockGroup, waar zij huidig partner is. Voor zij TheRockGroup, dat zich richt op de transitie naar een duurzame economie en samenleving, oprichtte, werkte Van Galen bij KLM. Hier vervulde zij verschillende functies waaronder van senior vice president corporate social responsibility, ceo KLM Cityhopper & KLM UK Ltd en vice president KLM Cargo customer services.

Naast haar nieuwe commissariaat bij Royal Schiphol Group en haar rol als partner bij TheRockGroup bekleedt Van Galen commissariaten bij Meerlanden NV, SEKEM, Holding Maatschappij Zuid-Holland, Triodos fondsen en is zij voorzitter van de raad van commissarissen van GVB.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook