Emiel Roozen wordt CFO bij TBI Holdings

05-04-2016

Emiel Roozen wordt CFO bij TBI Holdings

Op 4 april 2016 heeft TBI Holdings bekendgemaakt dat Roozen is benoemd tot CFO.

Benoeming CFO
Emiel Roozen zal met ingang van 11 mei 2016 aantreden als CFO van het bouw- en techniekconcern TBI Holdings. Met deze benoeming zal Roozen de huidige CFO Leo Pruis opvolgen, aangezien deze per 1 oktober 2016 met pensioen zal gaan.

Delta Lloyd
Emiel Roozen vervulde tot augustus 2015 de positie van CFO bij Delta Lloyd. In 2014 legde De Nederlandsche Bank aan de verzekeraar een boete op wegens handelen met voorkennis. Naast het opleggen van de boete eiste De Nederlandsche Bank destijds ook het vertrek van CFO Emiel Roozen. De Rechtbank Rotterdam nam deze eis niet over en schorste de 'aanwijzing tot heenzending'. Desondanks heeft Roozen medio augustus 2015  'in het belang van de vennootschap' besloten om af te treden.

Lees verder
> Nieuwsbericht over het vertrek van Roozen bij Delta Lloyd
> Afscheidsinterview met oud-CEO Niek Hoek van Delta Lloyd

Meer over Emiel Roozen

CFO Emiel Roozen vertrekt bij Delta Lloyd

CFO Emiel Roozen vertrekt bij Delta Lloyd

Roozen, de financiële topman van Delta Lloyd, stapt per direct op. Ook president-commissaris Jean Frijns treedt terug.

Emiel Roozen wordt nieuwe CFO Delta Lloyd

Emiel Roozen wordt nieuwe CFO Delta Lloyd

Delta Lloyd krijgt een nieuwe CFO. Peter Kok, die al 9 jaar financieel bestuurder is, stapt vanwege gezondheidsredenen op. Hij wordt opgevolgd door Emiel Roozen.

Interview met Emiel Roozen

Emiel Roozen (cfo TBI Holdings) over onboarding

Emiel Roozen (cfo TBI Holdings) over onboarding

Van cfo bij Delta Lloyd naar cfo bij TBI Holdings: Emiel Roozen verruilde zijn carrière in de financiële wereld voor een carrière in ‘de bouw’, voor hem een volledig nieuwe sector. ‘Er bleek volop leven buiten de financiële sector.’ Frank Geelen spreekt hem na zijn eerste maanden. Hoe gaat het nu?

Interview Emiel Roozen, CFO Delta Lloyd

Interview Emiel Roozen, CFO Delta Lloyd

Ze zijn jong, ambitieus en worden gezien als nieuwe leiders. Deze keer Emiel Roozen (42). Zijn carrière bij Delta Lloyd vertoont een constante stijgende lijn. De voormalige directievoorzitter van Delta Lloyd Levensverzekering werd onlangs CFO van Delta Lloyd Groep.

Raad van Bestuur in 2019

Raad van Bestuur in 2019

Stel je eens voor dat je in de raad van bestuur zit van een onderneming in het jaar 2019. Hoe oud ben je dan, hoe hard werk je en wat is de rol van de CEO? Negen managers, ondernemers en studenten verplaatsen zich in deze situatie tijdens de ‘futuring’-sessie van Management Scope.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook