Emiel Roozen wordt CFO bij TBI Holdings

Emiel Roozen wordt CFO bij TBI Holdings

05-04-2016 Op 4 april 2016 heeft TBI Holdings bekendgemaakt dat Roozen is benoemd tot CFO.

Benoeming CFO
Emiel Roozen zal met ingang van 11 mei 2016 aantreden als CFO van het bouw- en techniekconcern TBI Holdings. Met deze benoeming zal Roozen de huidige CFO Leo Pruis opvolgen, aangezien deze per 1 oktober 2016 met pensioen zal gaan.

Delta Lloyd
Emiel Roozen vervulde tot augustus 2015 de positie van CFO bij Delta Lloyd. In 2014 legde De Nederlandsche Bank aan de verzekeraar een boete op wegens handelen met voorkennis. Naast het opleggen van de boete eiste De Nederlandsche Bank destijds ook het vertrek van CFO Emiel Roozen. De Rechtbank Rotterdam nam deze eis niet over en schorste de 'aanwijzing tot heenzending'. Desondanks heeft Roozen medio augustus 2015  'in het belang van de vennootschap' besloten om af te treden.

Lees verder
> Nieuwsbericht over het vertrek van Roozen bij Delta Lloyd
> Afscheidsinterview met oud-CEO Niek Hoek van Delta Lloyd

Interview met Emiel Roozen

Emiel Roozen (cfo TBI Holdings) over onboarding

Emiel Roozen (cfo TBI Holdings) over onboarding

22-06-2017 Van cfo bij Delta Lloyd naar cfo bij TBI Holdings: Emiel Roozen verruilde zijn carrière in de financiële wereld voor een carrière in ‘de bouw’, voor hem een volledig nieuwe sector. ‘Er bleek volop leven buiten de financiële sector.’ Frank Geelen spreekt hem na zijn eerste maanden. Hoe gaat het nu?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook