Erik Oostwegel nieuwe CEO Royal HaskoningDHV

Erik Oostwegel nieuwe CEO Royal HaskoningDHV

22-10-2013 Vice-voorzitter van de raad van bestuur van Royal HaskoningDHV, Erik Oostwegel, wordt per 1 januari 2014 bestuursvoorzitter.

Erik Oostwegel volgt Bertrand van Ee op als CEO van Royal HaskoningDHV. Het bedrijf meldt dat nu het fusieproces is voltooid en het bedrijf een nieuwe fase ingaat, Van Ee op eigen verzoek terug treedt. Na tien jaar lid en voorzitter van de raad van bestuur te zijn geweest, eerst bij het toenmalige DHV en vervolgens bij Royal HaskoningDHV, verlaat hij het bedrijf.

Komt van Royal Haskoning
Oostwegel is sinds 1992 werkzaam bij Royal HaskoningDHV. Vanaf 2009 was hij lid van de Raad van Bestuur en van 2011 tot 2012 voorzitter van de Raad van Bestuur van het toenmalige Royal Haskoning.

Waardering
De raad van commissarissen meldt grote waardering te hebben voor de wijze waarop Bertrand van Ee leiding heeft gegeven aan het bedrijf en zijn bijdrage aan de vorming van Royal HaskoningDHV.

Raad van bestuur
Op 1 januari 2014 zal de Raad van Bestuur bestaan uit Oostwegel (CEO), Jaska de Bakker (CFO) en Piet Besselink en Henry Rowe.

Lees verder:
> Interview met Bertrand van Ee
> Fusie DHV en Royal Haskoning

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook