Eugenie van Wiechen en Luc Volatier commissaris bij Accell Group

Eugenie van Wiechen en Luc Volatier commissaris bij Accell Group

22-04-2021 Accell Group heeft Eugenie van Wiechen en Luc Volatier benoemd als leden van de raad van commissarissen voor een periode van vier jaar. Dat maakt het bedrijf op 21 april na afloop van de ava bekend.

Eugenie van Wiechen en Luc Volatier zullen toetreden tot de raad van commissarissen van Accell Group voor een periode van vier jaar, die eindigt in 2025. Peter Ernsting is na afloop van de algemene vergadering van aandeelhouders teruggetreden als commissaris, gezien zijn huidige en laatste termijn is afgelopen.

Rob ter Haar, voorzitter van de raad van commissarissen van Accell Group, bedankt Peter Ernsting voor zijn toewijding en waardevolle bijdragen als lid van de raad van commissarissen de afgelopen tien jaar. Hij wenst hem het allerbeste bij zijn toekomstige inspanningen. Tevens laat Ter Haar weten verheugd te zijn met de toetreding van Eugenie van Wiechen en Luc Volatier. ‘Zij brengen sterke leiderschapsvaardigheden en expertise in onder andere supply chain management en digitale transitie mee’, aldus Ter Haar. ‘We zijn ervan overtuigd dat zij beiden een geweldige aanvulling zullen zijn op en zullen passen bij de rest van onze raad en het bestuur, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.’

Met het vertrek van Ernsting en de komst van Van Wiechen en Volatier bestaat de raad van commissarissen van Accell Group uit vijf leden: Rob ter Haar (voorzitter), Gert van de Weerdhof (vice-voorzitter), Daniëlle Jansen Heijtmajer, Eugenie van Wiechen en Luc Volatier.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook