Femke de Vries nieuwe commissaris ABN Amro

Femke de Vries nieuwe commissaris ABN Amro

17-05-2023 ABN Amro heeft op 17 mei bekendgemaakt voornemens te zijn Femke de Vries per 29 juni 2023 te benoemen tot lid van de raad van commissarissen.

De voorgestelde benoeming van Femke de Vries als nieuw lid van de raad van commissarissen zal plaatsvinden tijdens de buitengewone vergadering van aandeelhouders op 29 juni 2023. De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de Europese Centrale Bank.

Tom de Swaan, voorzitter van de raad van commissarissen, meldt: “We zijn heel blij met de voordracht van Femke de Vries als lid van de raad van commissarissen. Femke wordt voorgedragen vanwege haar relevante kennis en ervaring in de financiële sector, zowel in wetenschappelijke als in praktische zin. Ook heeft zij veel kennis van het risico- en compliance-domein. In de afgelopen jaren heeft zij diverse functies bekleed bij De Nederlandsche Bank en de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten, waarbij zij toezicht heeft gehouden op alle aspecten van de financiële dienstverlening. Daarnaast is zij voorzitter geweest van het initiatief Klimaatcommitment van de Nederlandse financiële sector.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook