Vopak benoemt Frits Eulderink tot bestuurslid

Vopak benoemt Frits Eulderink tot bestuurslid

22-12-2009 Koninklijke Vopak draagt Frits Eulderink voor als nieuw lid van de raad van bestuur. Dat maakte het tankopslagbedrijf dinsdag bekend.

Frits Eulderink vervangt Frans de Koning en wordt op 27 april 2010 tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering ter benoeming voorgedragen. Binnen de raad van bestuur van Vopak zal Eulderink zich vooral bezighouden met procurement, veiligheid, operational efficiency en duurzame ontwikkeling.

Loopbaan Shell
Frits Eulderink werkte sinds 1990 bij Shell. Zijn laatste functie was vicepresident Unconventional Oil bij Shell in Noord-Amerika. Frans de Koning was ook werkzaam bij Shell voordat hij in 2005 in dienst trad bij Vopak.

Lees ook:
> Biografie Frits Eulderink
> Vopak verwacht stijging bedrijfresultaat 18 procent
> Vopak bouwt opslagterminalhaven Amsterdam
> Vopak boekt hogere winst
> RvB & RvC Vopak

Interview met Frits Eulderink

Zes best practices voor continue verandering

Zes best practices voor continue verandering

16-05-2019 De coo vertaalt de externe ontwikkelingen naar de organisatie en implementeert noodzakelijke interne veranderingen. In de praktijk levert voortdurende verandering dilemma’s op. Onze raad van verandering schiet te hulp door in zes best practices te schetsen welke varkentjes er te wassen zijn. ‘Het is balanceren tussen vernieuwing en behoud, tussen innovatie en continuïteit.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook