Gosse Boon definitief benoemd tot CFO van Nutreco

Gosse Boon definitief benoemd tot CFO van Nutreco

28-03-2011 Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van diervoederbedrijf Nutreco is Gosse Boon definitief benoemd tot CFO (Chief Financial Officer) en lid van de Raad van Bestuur.

Gosse Boon was begin februari 2011 al voorgedragen om Cees van Rijn op te volgen als CFO en lid van de raad van bestuur. De aandeelhouders hebben de benoeming nu definitief gemaakt. Gosse Boon is voor een periode van vier jaar benoemd.

CV Gosse Boon
De nieuwe CFO van Nutreco is pas sinds media 2010 in dienst van het beursgenoteerde Nutreco. Voordat hij de overstap naar het bedrijf van CEO Wout Dekker maakte, werkte Boon als CFO bij Van Gansewinkel.
Daarvoor was Gosse Boon werkzaam bij Johnson Diversey als CEO en bij Unilever in diverse financiële en buitenlandse functies.

Nutreco
Boon wordt CFO van een groeiend winstgevend concern. De omzet van Nutreco nam in 2010 toe met 9,5 procent tot 4,94 miljard euro. De nettowinst steeg met 21 procent en kwam uit op 113 miljoen euro. Op de vleesdivisie na lieten alle onderdelen van Nutreco een winst- en omzetgroei zien.

Lees ook
> Gosse Boon voorgedragen als CFO Nutreco
> CV Gosse Boon
> CV Wout Dekker
> Interview met Wout Dekker CEO Nutreco
> CV Cees van Rijn
> Sterke winstcijfers Nutreco over 2010

> Leden raad van bestuur en raad van commissarissen Nutreco
> Leden Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen Vion Food Group

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook