Hans Janssen vertrekt als cfo bij Heijmans

Hans Janssen vertrekt als cfo bij Heijmans

11-01-2021 Op 11 januari 2021 maakt Heijmans bekend dat Hans Janssen na de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 april zijn functie als cfo neerlegt. Per 1 mei zal Janssen als financieel directeur aantreden bij FrieslandCampina.

Hans Janssen vervulde in het verleden de rol van financieel bestuurder bij Mediq, leverancier van medische hulpmiddelen. Daarvoor werkte Janssen bij Unilever, waar hij diverse functies vervulde. In 2017 werd hij aangesteld als chief financial officer van Heijmans. Na de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 april treeds Janssen terug, waarna hij per 1 mei zijn loopbaan zal voortzetten bij FrieslandCampina als cfo. Hans Janssen neemt de rol van Jaska de Bakker over, die zich zal toeleggen op een aantal commissariaten.

De raad van commissarissen laat weten Hans Janssen te bedanken voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en de versterking van Heijmans de afgelopen jaren. De rvc en de voorzitter van de raad van bestuur, Ton Hillen, betreuren het vertrek van Janssen, maar respecteren zijn keuze.

Inmiddels is de raad van commissarissen gestart met het proces om een nieuwe cfo te benoemen.

Meer over Hans Janssen

Hans Janssen voorgedragen als nieuwe CFO Heijmans

Hans Janssen voorgedragen als nieuwe CFO Heijmans

10-07-2017 Bouwbedrijf Heijmans heeft Hans Janssen voorgedragen als nieuwe cfo. Zijn benoeming is per 1 december. 

Interview met Hans Janssen

De eerste 100 dagen als cfo van Heijmans

De eerste 100 dagen als cfo van Heijmans

06-09-2018 'Bouwen aan de contouren van morgen', zegt Hans Janssen over zijn eerste honderd dagen als cfo van bouwbedrijf Heijmans. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook