Hans Kerkhoven naar Inenco in Australië

Datum: 19-09-2012

Hans Kerkhoven naar Inenco in Australië

Hans Kerkhoven, voormalig CFO van Océ, is benoemd tot CFO van het Australische Inenco.

Hans Kerkhoven
Kerkhoven was tot april 2011 de financieel verantwoordelijke van printerfabrikant Océ. Na de overname van Océ door Canon heeft Hans Kerkhoven de financiële integratie van beide bedrijven nog begeleid. Tevens heeft hij de jaarrekening over 2010 nog opgeleverd. Na zijn vertrek ontstond er commotie over de vertrekregeling van de financiële topman. Kerkhoven vertrok vrijwillig na een dienstverband van twee en een half jaar bij het Venlose bedrijf. Met name vakbond FNV had grote moeite met de vertrekpremie van ruim € 1 miljoen.


Kerkhoven was voor zijn dienstverband bij Océ vier jaar werkzaam bij ArcelorMittal. Van 2006 tot 2008 was hij VP finance & performance management. Van 2004 tot 2006 was hij werkzaam bij Mittal Steel in verschillende financële managementfuncties. Van 1998 tot 2004 was Kerkhoven in dienst bij Unilever. In verschillende managementfuncties was Kerkhoven actief voor het voedingsmiddelenbedrijf in Nederland, Singapore en Hongarije.

Inenco
Inenco Pty Ltd importeert en distribueert industriële onderdelen voor diverse vervanging markten. Het bedrijf is gevestigd in Cremorne, Australië.


Lees Meer
> cv Hans Kerkhoven
> Hans Kerkhoven verlaat Océ
> Rokus van Iperen CEO Canon Europe