Twee commissarissen Kendrion stappen op

Twee commissarissen Kendrion stappen op

08-01-2016 Op 8 januari 2016 maakte Kendrion bekend dat Maja Sanders (foto) en Horst Kayser aftreden als leden van de Raad van Commissarissen. Sanders zal worden opgevolgd door Marion Mestrom.

Maja Sanders
Conform het rotatieschema zal Maja Sanders per 11 april 2016 aftreden als commissaris bij Kendrion. Sanders is sinds 2005 lid van de Raad van Commissarissen van Kendrion en vervult tevens een commissariaat bij Stern Groep.

Horst Keyser
Naast Sanders heeft ook Horst Kayser besloten om af te treden als lid van de Raad van Commissarissen bij Kendrion. Kayser heeft zijn functie per 7 januari 2016 neergelegd, omdat hij naar eigen zeggen te weinig tijd heeft om zijn taken als commissaris naar behoren te vervullen. Horst Kayser is momenteel Chief Strategy Officer bij Siemens in München.

Opvolging
Marion Mestrom is voorgedragen als opvolgster voor Sanders binnen de Raad van Commissarissen. Mastrom is momenteel HR Director bij Brenntag Group en was van 1998 tot 2012 in diverse leidinggevende HR-functies werkzaam bij Philips. Over de voorgenomen benoeming zal op de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 11 april 2016 worden beslist. Kendrion is nog op zoek naar een kandidaat om de andere vacature binnen de Raad van Commissarissen in te vullen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook