Jan Nooitgedagt per direct president-commissaris PostNL

Jan Nooitgedagt per direct president-commissaris PostNL

20-06-2018 De raad van commissarissen van PostNL heeft Jan Nooitgedagt per direct benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen.

Jan Nooitgedagt werd in april 2018 benoemd tot lid van de raad van commissaris van PostNL. Daarnaast is hij toezichthouder bij onder andere Rabobank, Telegraaf Media Groep en de Bank Nederlandse Gemeenten (BNG).

Jacques Wallage was sinds 2017 voorzitter van de raad van commissarissen, maar doet een stap terug en vervult vanaf heden de functie van vice-voorzitter. De termijn van Wallage loopt af in 2020, zodoende achten zowel Jacques Wallage als de raad van commissarissen het wenselijk om tijdig in zijn opvolging te voorzien.

Interview met Jan Nooitgedagt

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

17-02-2021 Voor veel grote bedrijven was de beurs altijd de belangrijkste toegang tot kapitaal en internationale expansie. De laatste decennia is er veel veranderd voor beursgenoteerde bedrijven. Dat roept de vraag op in welke gevallen een beursnotering de voorkeur verdient in vergelijking met andere bedrijfsmodellen. Wat vinden gelouterde commissarissen ervan?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook