Jennifer Crites nieuwe cio PostNL

Jennifer Crites nieuwe cio PostNL

03-06-2022 Op 2 juni heeft PostNL aangekondigd dat Jennifer Crites de nieuwe opvolger wordt van Marcel Krom als cio. Daarnaast zal zij ook lid worden van het executive committee van PostNL. Per 1 september 2022 zal zij starten in haar nieuwe rol.

Jennifer Crites bezit de Amerikaanse nationaliteit en is de huidige Director IT in het Chief Information Officer office bij AkzoNobel. Van 2021 tot 2022 was ze cio op interimbasis.

Crites werkte tot 2013 voor ruim 13 jaar bij Procter & Gamble in diverse IT en business functies. Vervolgens trad ze in dienst bij FrieslandCampina als Director IT corporate functions.
Voor haar functie bij AkzoNobel was Crites Director IT van Hunkemöller International.

Herna Verhagen, CEO van PostNL is blij met de komst van Jennifer Crites: ‘Met haar achtergrond, diepgaande kennis en uitgebreide ervaring bij grote internationale bedrijven met business- en digitale transformatie, ICT ontwikkeling en passie voor datamanagement zal zij van grote waarde zijn voor PostNL. Als CIO en als lid van het Executive Committee kan zij de cruciale rol van informatietechnologie in de ontwikkeling van onze logistieke netwerken en onze digitale transformatie verder vorm geven.’

Met de aanstelling van Jennifer Crites zal het executive committee bestaan uit Herna Verhagen (ceo en voorzitter), Pim Berendsen (cfo), Bob van Ierland (verantwoordelijk voor Post Nederland), Arno van Bijnen (verantwoordelijk voor customer Excellence en Cross Border Solutions), Jeroen Veldstra (verantwoordelijk voor HR), Liesbeth Kaashoek (verantwoordelijk voor Pakketten & Logistiek), Bart Delmulle (cdo) en Jennifer Crites (cio).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook