CEO Jeroen Drost vertrekt bij NIBC in april

CEO Jeroen Drost vertrekt bij NIBC in april

01-11-2013 De bestuursvoorzitter van NIBC Jeroen Drost heeft aangekondigd dat hij het bedrijf zal verlaten na de komende algemene aandeelhoudersvergadering in april 2014. 

Jeroen Drost heeft de beslissing en de timing van zijn vertrek genomen na overleg met de raad van commissarissen. De RvC van NIBC is gestart met het zoeken naar een opvolger. En Drost oriënteert zich op zijn toekomst. 

Natuurlijk moment
Volgens Jeroen Drost is het na zes jaar als CEO en na het grotendeels afronden van de transformatie van de bank, een natuurlijk moment is de leiding over te dragen. 'Door deze beslissing nu te nemen, heeft de raad van comissarissen voldoende tijd om de opvolging in goede banen te leiden. Ik kijk er naar uit om met mijn team samen te werken gedurende dit laatste hoofdstuk van mijn carrière bij NIBC.'

Wim van den Goorbergh
De raad van commissarissen meldt het spijtig te vinden dat Drost heeft besloten NIBC te verlaten. Volgens president-commissaris Wim van den Goorbergh is het leiderschap van Drost beslissend geweest in het transformeren van NIBC naar 'de sterke en goed gekapitaliseerde bank die het nu is'.

Lees verder:
> Interview met Jeroen Drost

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook