John van Vianen vertrekt op 1 januari 2015 bij KPN

John van Vianen vertrekt op 1 januari 2015 bij KPN

22-10-2014 John van Vianen, directeur KPN Zakelijke Markt en lid van het Executive Committee bij KPN vertrekt per 1 januari 2015.

John van Vianen vertrekt per januari en wat hij daarna gaat doen is nog niet bekend. Hij vervulde diverse executive functies bij KPN. In 2009 werd hij benoemd tot CEO van iBasis in de Verenigde Staten - een dochteronderneming van KPN en in 2011 werd Van Vianen benoemd in zijn huidige positie als directeur van KPN Zakelijke Markt en lid van het Executive Committee.

Eelco Blok
De CEO van KPN, Eelco Blok, laat in een persbericht weten dat Van Vianen veel voor KPN heeft betekend. 'Onder zijn leiding werd de IT organisatie binnen Zakelijke Markt geïntegreerd, de Zakelijke Markt organisatie gestroomlijnd en innovatieve toepassingen voor klanten ontwikkeld.'

Lees verder
> Interview met KPN-RvB-lid Joost Farwerck

Meer over John van Vianen

John van Vianen naar Ziggo-Vodafone

John van Vianen naar Ziggo-Vodafone

13-10-2016 Van Vianen, tot 2015 directeur zakelijke markt bij KPN, zal per 1 november 2016 toetreden tot de management board van de aanstaande fusiecombinatie Ziggo-Vodafone.

Interview met John van Vianen

De eerste 100 dagen als cco van VodafoneZiggo

De eerste 100 dagen als cco van VodafoneZiggo

30-11-2017 'Ik liep incognito winkels binnen', zegt John van Vianen over zijn eerste honderd dagen als cco, executive director zakelijke markt en lid van het executive committee van VodafoneZiggo.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook