Leni Boeren treedt toe tot bestuur van Van Lanschot Kempen

Leni Boeren treedt toe tot bestuur van Van Lanschot Kempen

30-01-2018 Leni Boeren treedt toe tot het bestuur van Van Lanschot Kempen. Zij wordt verantwoordelijk voor asset management en wordt ook voorzitter van de directie van Kempen & Co.

Leni Boeren treedt op 5 februari 2018 toe tot de raad van bestuur. Zij is de opvolger van Paul Gerda, wiens aftreden op 25 januari 2018 bekend werd gemaakt. Hij treedt terug wegens medische redenen. 

Leni Boeren zegt over haar benoeming het volgende: “Kempen heeft als zakelijke dienstverlener en institutionele vermogensbeheerder een zeer goede naam. Ik vind het een voorrecht om leiding te gaan geven aan de toegewijde en bevlogen professionals in dit team, dat onder leiding van Paul een prachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ik zie er naar uit om in nauwe samenwerking met de mensen bij Kempen op dat sterke fundament voort te gaan bouwen.”

Meer over Leni Boeren

Leni Boeren stopt bij Van Lanschot Kempen

Leni Boeren stopt bij Van Lanschot Kempen

12-03-2020 Op 12 maart meldt Van Lanschot Kempen dat Leni Boeren per direct stopt als directievoorzitter van Kempen Capital Management (KCM) en lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen. Om persoonlijke redenen legt zij haar functies neer.

Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder Air France-KLM

Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder Air France-KLM

18-05-2017 Air France-KLM heeft Leni Boeren aangesteld als onafhankelijk bestuurder. Zij volgt Peter Hartman op, die zijn afgesproken termijn van vier jaar heeft voltooid. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook