Martin Duvivier weg bij VGZ

Datum: 13-12-2012

Martin Duvivier weg bij VGZ

Martin Duvivier vertrekt als voorzitter van de raad van bestuur van Coöperatie VGZ (voorheen Uvit). Per 1 september 2013 wordt hij opgevolgd door de huidige vice-voorzitter Rob Hillebrand.

Martin Duvivier is sinds 2008 werkzaam bij VGZ en zijn rechtsvoorganger Uvit, dat een coöperatie was van verzekeraars Univé, VGZ, IZA en Trias. Van 2008 tot 2010 was hij lid van de raad van bestuur van Uvit. Daarna bestuursvoorzitter van de coöperatie. Wat Duvivier nu gaat doen, is onbekend.


Verzekeringsman
Martin Duvivier werkt zijn hele leven al in de verzekeringen. Na diverse functies bij onder meer Centraal Beheer en Aegon, werd hij in 1996 directievoorzitter van Levob Bank en Verzekeringen. Vervolgens stapte hij voor één jaar over naar VGZ en werkte daarna lange tijd bij Delta Lloyd Verzekeringen. Voordat Duvivier bij Univé aan de slag ging, was hij enkele maanden CEO van ABN Amro Verzekeringen.

Bestuur Coöperatie VGZ
Martin Duvivier wordt opgevolgd door de huidige vice-voorzitter Rob Hillebrand. Evenals Duvivier heeft Hillebrand een lange historie in de verzekeringsbranche, waaronder ook bij Delta Lloyd. Hillebrand is tevens voorzitter van de raad van commissarissen van Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN), een functie die hij in 2012 overnam van Harrie Noy.


Naast Hillebrand wordt het bestuur gevormd door CFO Maurice Oostendorp en een nog te benoemen bestuurder.


Lees ook:
- Toezicht in 2020 volgens Maurice Oostendorp
- Interview Maurice Oostendorp: "Laten we terugkeren naar de inhoud"


- cv Rob Hilebrand, opvolger Duvivier