Peter Berdowski terug bij Van Gansewinkel Groep

Peter Berdowski terug bij Van Gansewinkel Groep

25-06-2013 Peter Berdowski is in alle stilte opnieuw toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij Van Gansewinkel Groep.

De benoeming van Peter Berdowski als commissaris bij Van Gansewinkel Groep is ingegaan op 22 mei 2013. De afvalverwerker heeft hier bewust geen aandacht aan geschonken.

Juni 2012 vertrok Berdowski samen met Carel van den Driest uit de Raad van Commissarissen omdat zij niet tevreden waren over de gang van zaken bij de afvalverwerker en de mate waarin zij daarover zeggenschap hadden. Van Gansewinkel bereidde een reorganisatie voor, die tot enkele honderde banen verlies leidde.

Berdowski is door de OR van Van Gansewinkel Groep benaderd opnieuw toe te treden tot de Raad van Commissarissen. In een reactie daarop zei hij in het FD: 'Ik ben vorig jaar niet met ruzie weggegaan, maar er moest ruimte komen voor een nieuw team. Mijn terugkeer lag misschien niet voor de hand, maar als een OR van een bedrijf dat me nauw aan het hart gaat een beroep op me doet, kan ik dat niet weigeren.'

Lees ook:
- Dirk-Jan van Ommeren nieuwe voorzitter RvC Van Gansewinkel Groep
- Interview met CEO Cees van Gent

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook