Peter Brussel nieuwe CEO van BAS Group

01-04-2015

Peter Brussel nieuwe CEO van BAS Group

Per 1 april 2015 zal Brussel, voormalig lid Raad van Bestuur bij Blokker, de functie van CEO van BAS Group vervullen.

Nieuwe uitdaging
Peter Brussel zal in de functie van CEO Steven Bakker, tevens oprichter van BAS Group, opvolgen. Bakker zegt na achttien jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Volgens Steven Bakker is binnen de organisatie behoefte aan een andere CEO. Wel blijft Bakker betrokken als adviseur bij BAS Group.

Peter Brussel
Brussel was onder andere ruim twaalf jaar werkzaam als algemeen directeur van BCC en vervolgens lid van de Raad van Bestuur van de Blokker Holding. Hij zal leiding geven aan het bestuur van de BAS Group, verder bestaande uit Caspar Klinkhamer (COO) en Allen Pheiffer (CFO). Barthold Boreel, voorzitter van de Raad van Commissarissen, laat weten overtuigd te zijn dat het bedrijf met de aanstelling van Brussel de juiste man aan het roer heeft.

Meer over Peter Brussel

Peter Brussel verlaat bestuur Blokker

Peter Brussel verlaat bestuur Blokker

Peter Brussel verlaat de Raad van Bestuur van Blokker. Brussel zal zijn carrière buiten het concern vervolgen. Zijn taken worden overgenomen door de andere leden van de Raad van Bestuur.

 

Peter Brussel toegetreden tot bestuur Blokker

Peter Brussel toegetreden tot bestuur Blokker

Peter Brussel, voormalig directeur van BCC Holding, is per 1 april 2011 toegetreden tot de Raad van Bestuur van Blokker.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook