Twee nieuwe commissarissen voor Novisource

Twee nieuwe commissarissen voor Novisource

24-05-2016 Philip van Blanken (foto) en Peter Specht zullen worden voorgedragen als nieuwe commissarissen van Novisource.

Aftreden RvC en RvB
Op 11 april 2016 werd bekendgemaakt dat de leden van de Raad van Commissarissen van Novisource Juanita van Blokland en Jacques Brulot tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders (AvA) op 1 juni 2016 af zullen treden. Op diezelfde datum zullen CEO Willem van der Vorm en CFO Bram Schot aftreden als leden van de Raad van Bestuur van het beursgenoteerde adviesbureau.

Voordrachten
Philip van Blanken en Peter Specht worden tijdens de komende AvA van Novisource nog niet voorgedragen, maar aangewezen als personen die voorlopig belast worden met de aan de Raad van Commissarissen toebedeelde taken. Dit is de eerste stap naar hun verwachte voordracht tot benoeming in de Raad van Commissarissen. Zodra naast Van Blanken en Specht nog een derde (beoogd) commissaris is gevonden, zal Novisource tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders de kandidaten voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen.

Van Blanken en Specht
Philip van Blanken vervult momenteel de positie van Country Manager bij Altran Nederland. Daarvoor was Van Blanken CEO van Nspyre en lid van het Executive Committee van Ordina. Peter Specht is momenteel eveneens werkzaam bij Altran, waar hij de functie van Financieel directeur bekleed. Specht was in het verleden werkzaam bij Ordina en als CFO bij Nspyre.

Lees ook
> Nieuwsbericht over het vertrek van de RvC
> Nieuwsbericht over het vertrek van de RvB
> Nieuwsbericht over de voordracht van de nieuwe CEO a.i.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook