Peter van Rossum CFO bij SBM Offshore

Peter van Rossum CFO bij SBM Offshore

14-05-2012 SBM Offshore draagt Peter van Rossum voor als Chief Financial Officer van de dienstverlener aan de olie- en gassector. Van Rossum is momenteel werkzaam als CFO bij het Frans-Nederlandse vastgoedfonds Unibail-Rodamco.

De benoeming van Peter van Rossum zal ter goedkeuring voorgelegd worden aan de aandeelhouders van SBM Offshore tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), die gepland staat op 27 juni 2012.

Bij goedkeuring zal Van Rossum op 2 juli beginnen bij SBM Offshore.

Vertrek Mark Miles
Eind januari 2012 kondigde de huidige SBM-CFO Mark Miles aan zich tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 16 mei niet herkiesbaar te stellen. Problemen met een opdracht voor een olieplatform bij Noorwegen, deden Miles de das om. Miles gaf wel aan te zullen blijven tot een opvolger is gevonden.

Jaap Tonckens volgt Van Rossum op
Bij Unibail-Rodamco wordt Peter van Rossum opgevolgd door Jaap Tonckens, de huidige Chief Investment Officer van Unibail-Rodamco.

Raad van Bestuur SBM Offshore
Naast CFO Peter van Rossum  bestaat de Raad van Bestuur verder uit CEO Bruno Chabas, Chief Commercial Officer Jean Philippe Laures en Chief Technology Officer Michael Wyllie.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook