CEO Philip Smits vertrekt bij The Greenery

CEO Philip Smits vertrekt bij The Greenery

12-09-2013 Tijdens de ledenraadvergadering met het bestuur van Coöperatie Coforta en de raad van bestuur van The Greenery op 11 september 2013 heeft CEO Philip Smits aangekondigd zijn functie neer te leggen.

Bestuur, directie en Raad van Commissarissen van The Greenery en Coöperatie Coforta respecteren het besluit van de heer Philip Smits om te vertrekken.

Opvolging
Voorlopig neemt Albert Knol de dagelijkse leiding over. Smits was sinds 2006 verbonden aan The Greenery. The Greenery dankt Smits in het persbericht voor zijn inzet voor het bedrijf.

Commissariaten
Smits zal, op verzoek van bestuur en directie, zijn werkzaamheden in een aantal externe commissariaten, waaronder EPS en Inova voort zetten.

President-commissaris
Op 13 juni 2013 is Bert Jansen benoemd als voorzitter van de raad van commissarissen van The Greenery. Hij volgt Peter Swinkels op.

Loopbaan Jansen
Jansen startte zijn loopbaan bij Philips, waarna hij overstapte naar de Food Divisie van AkzoNobel. Eind jaren tachtig vervolgde hij zijn loopbaan bij Campina, waar hij tot 2006 lid was van de Hoofddirectie en in die functie verantwoordelijk voor het commerciële, operationele en R&D-beleid van Campina. Sinds 2008 is hij bestuursvoorzitter en CEO van AVEBE.

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook