Rob Zandbergen nieuwe commissaris Eneco

20-03-2015

Rob Zandbergen nieuwe commissaris Eneco

Zandbergen is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Eneco benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

 

 

Zandbergen
Rob Zandbergen is sinds 2010 CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van USG People NV. Zandbergen vervult tevens de rol van commissaris bij Dutch Flower Group. Volgens Eneco Holding NV is de benoeming te danken aan de ervaring van Zandbergen in het uitoefenen van diverse bestuurs- en toezichthoudende functies bij beursgenoteerde ondernemingen.

De Raad van Commissarissen
Daarnaast is tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Mirjam Sijmons herbenoemd tot commissaris. Sijmons is sinds 1 februari 2014 Algemeen Directeur van ArbodNed. Met deze benoemingen bestaat de Raad van Commissarissen van Eneco voortaan uit zeven leden, met als president-commissaris Edo van den Assem.

Meer over Rob Zandbergen

USG People verkleint bestuur

USG People verkleint bestuur

USG People gaat per 1 november zijn bestuur verkleinen. De raad van bestuur wordt teruggebracht naar twee mensen en zal bestaan uit CEO Rob Zandbergen en CFO Leen Geirnaerdt.

Rob Zandbergen wordt nieuwe CEO USG People

Rob Zandbergen wordt nieuwe CEO USG People

De Raad van Commissarissen van USG People draagt per 1 juli 2010 Rob van Zandbergen voor als nieuwe CEO van de uitzendgroep.

Interview met Rob Zandbergen

Rob Zandbergen: 'USG-People steeds transparanter'

Rob Zandbergen: 'USG-People steeds transparanter'

Als leverancier van flexibiliteit kreeg USG People-topman Rob Zandbergen sinds het begin van de crisis te maken met een neerwaartse spiraal. Maar de magere jaren lijken voorbij.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook