Sonja Barendregt-Rooijers en Monika Milz weg bij de Volksbank

Sonja Barendregt-Rooijers en Monika Milz weg bij de Volksbank

22-04-2021 Sonja Barendregt-Rooijers (foto) en Monika Milz hebben zich niet verkiesbaar gesteld voor herbenoeming tot commissaris van de Volksbank. Dat maakt de bank op 21 april 2021 bekend na de algemene vergadering van aandeelhouders.

Sonja Barendregt-Rooijers en Monika Milz hebben hun functie als lid van de raad van commissarissen van de Volksbank per direct neergelegd. Beide commissarissen hebben aangegeven niet beschikbaar te zijn voor herbenoeming. In november 2013 startte Monika Milz als commissaris bij SNS Reaal, waar zij in 2015 werd benoemd tot commissaris van de Volksbank. Bij de bank is dat de maximale zittingstermijn. Sonja Barendregt-Rooijers was sinds 2017 commissaris en treedt na een termijn terug.

In maart dit jaar maakte voorzitter van de raad van commissarissen, Jan van Rutte, bekend zijn taken als voorzitter van de Volksbank vervroegd neer te leggen. In tegenstelling tot Barendregt en Milz blijft Van Rutte aan tot er een opvolger benoemd wordt. Van Rutte vormt met Aloys Kregting en Jos van Lange de raad van commissarissen, waar twee vacatures openstaan.

Meer over Sonja Barendregt - Roojers

Top-100 Corporate Vrouwen nummer 6: Sonja Barendregt-Roojers

Top-100 Corporate Vrouwen nummer 6: Sonja Barendregt-Roojers

19-06-2019 Sonja Barendregt-Roojers is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Management Scope Top-100 Corporate Vrouwen 2019. Zij komt dit jaar nieuw binnen op nummer 6.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook