Twee nieuwe commissarissen Ordina

Twee nieuwe commissarissen Ordina

13-12-2019 Ordina heeft Thessa Menssen (foto) en Filip Michiels genomineerd als nieuwe leden van de raad van commissarissen.

Thessa Menssen is lid van de raad van commissarissen van Alliander, PostNL en FMO. Zij vervult daarnaast ook verschillende andere toezichthoudende functies. Naast haar commissariaat bij Ordina, zal zij ook voorzitter van het audit committee worden.

Filip Michiels is sinds 2013 cio van TUI en daarnaast lid van het bestuur van Belgian Travel Network. Hij werd recent uitgeroepen door Datanews tot cio of the year 2019 in België. 

Johan van Hall, voorzitter van de raad van commissarissen van Ordina, zegt het volgende over de benoemingen: 'Ik ben verheugd met de voorgestelde komst van Thessa Menssen en Filip Michiels in onze raad van commissarissen. Zij vormen een waardevolle aanvulling op de samenstelling van onze raad. Thessa Menssen vanwege haar sterke financiële achtergrond, en ruime kennis en ervaring in vele sectoren in Nederland, en Filip Michiels vanwege zijn kennis en ervaring in Digital/IT, in het bijzonder in België. Met de voorgestelde benoemingen bestaat de raad van commissarissen weer uit vijf leden, en is de samenstelling divers en evenwichtig.'

De benoemingen zullen worden besproken op de algemene vergadering van aandeelhouders op 2 april 2020.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook