Tine Snels nieuwe commissaris Vion

Tine Snels nieuwe commissaris Vion

18-05-2020 Op 18 mei maakt Vion bekend dat Tine Snels per 19 maart 2020 is toegetreden tot de raad van commissarissen. Tom Heidman zal per 3 juli afscheid nemen van de rvc. 

Tine Snels is lid van de raad van commissarissen van Resilux NV in België en Electrolux Professional AB in Zweden. Snels heeft een uitgebreide internationale loopbaan in de food- en agrisector waarbij ze deel heeft uitgemaakt van de executive board van FrieslandCampina en GEA Group Aktiengesellschaft. Daarnaast vervulde zij verschillende leidinggevende posities bij Nutreco en Kemin Industries Ltd.

Voorzitter van de raad van commissarissen, Theo Koekkoek laat weten verheugd te zijn met de komst van Tine Snels. ‘Haar uitgebreide internationale ervaring in de food- en agrisector in met name Duitsland is voor de raad van commissarissen van toegevoegde waarde’, zegt Koekkoek. 

Naast de komst van Tine Snels zal Tom Heidman per 3 juli 2020 aftreden als lid van de raad van commissarissen. Heidman was sinds 2014 lid van de rvc, waar hij in 2015 ruim een half jaar als interim-ceo van Vion optrad. Ronald Lotgerink, ceo van Vion, betreurt de beslissing van Tom, maar bedankt hem namens iedereen bij Vion voor zijn enorme inzet en toewijding. ‘Tom Heidman heeft met zijn omvangrijke commerciële kennis en uitgebreide bestuurlijke ervaring een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Vion’, aldus de ceo.

Per 3 juli 2020 bestaat de raad van commissarissen uit Theo Koekkoek, Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs, Ton van der Laan en Tine Snels. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook