Nyenrode Business Universiteit

  • Nyenrode is opgericht in 1946
  • Nyenrode heeft ruim 30.000 alumni

Over Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode is een particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt intensieve academische opleidingen en korte en langere programma’s binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

Nyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doet Nyenrode door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. 

Nyenrode Corporate Governance Instituut
Het Nyenrode Corporate Governance Instituut (NCGI) verricht onderzoek naar corporate governance en verzorgt opleidingen voor leden van raden van bestuur, raden van commissarissen, secretarissen van vennootschappen en andere spelers in het domein van corporate governance, waaronder accountants, controllers en compliance officers.

Bestuurlijke ontwikkeling.jpg

Dossier : Bestuurlijke ontwikkeling

Hier vindt u gebundelde artikelen over bestuurlijke ontwikkeling in samenwerking met onder andere het Nyenrode Corporate Governance Instituut (NCGI).

Board of Directors

Miša  Džoljić

Miša Džoljić

Rector Magnificus

Remmelt  Vetkamp

Remmelt Vetkamp

CFO (Chief Financial Officer)

White collars working blue

Van knelpunt in uw operationeel proces naar meetbaar en blijvend resultaat? Kijk hoe First Consulting dit samen met uw medewerkers aanpakt. >> Bekijk filmpje

Overige managers Nyenrode Business Universiteit