Annemieke den Otter wordt CFO bij Ordina

Annemieke den Otter wordt CFO bij Ordina

11-07-2016 Ordina benoemt Den Otter per 19 september 2016 als CFO en lid van de Raad van Bestuur.

Annemieke den Otter volgt Jolanda Poots-Bijl op als CFO van Ordina. Eerder kondigde Ordina aan dat Poots-Bijl haar functie per 19 september 2016 zou neerleggen. Zij wordt CFO bij Van Oord.

Portefeuille
Annemieke den Otter is per 11 november 2013 bij Ordina in dienst getreden als Financieel Directeur Corporate. Haar huidige portefeuille bestaat uit de afdelingen Finance & Control, IT, Vastgoed & Inkoop en Investor Relations.

Verheugd
Johan van der Werf, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ordina: 'Wij zijn verheugd dat we met Annemieke een opvolger hebben uit de eigen gelederen. Zij kent de organisatie goed en zorgt voor continuïteit. Zij heeft de afgelopen periode een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van de financiële en ondersteunende afdelingen. Wij wensen haar, vanuit haar nieuwe rol, veel succes met het leveren van een bijdrage aan het uitvoeren van de ingezette strategie van winstgevende groei en innovatie.'

Meer over Annemieke den Otter

Wijzigingen in bestuur en commissarissen Ordina

Wijzigingen in bestuur en commissarissen Ordina

24-09-2020 Ordina heeft op 22 september 2020 bekendgemaakt dat Annemieke den Otter haar functie als cfo eind dit jaar neerlegt. Ook commissaris Jan Niessen legt zijn functie neer.

Annemieke den Otter nieuwe commissaris ForFarmers

Annemieke den Otter nieuwe commissaris ForFarmers

11-12-2019 ForFarmers heeft bekendgemaakt Annemieke den Otter voor te dragen als nieuw lid van de raad van commissarissen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook