Feike Sijbesma voorgedragen als commissaris bij Unilever

Feike Sijbesma voorgedragen als commissaris bij Unilever

18-03-2014 Als de aandeelhouders het goedkeuren zal DSM-CEO Feike Sijbesma toetreden tot de board van Unilever als niet-uitvoerend bestuurder. Charles Golden stelt zich niet herkiesbaar.

De AvA van Unilever is op 14 mei 2014 en de benoeming van Sijbesma zal ingaan op 1 november 2014.  Feike Sijbesma is CEO van DSM NV sinds 1 mei 2007. Hij is tevens commissaris bij De Nederlandsche Bank.

Michael Treschow
De chairman of Unilever, Michael Treschow laat in het persbericht weten zeer verheugd te zijn met de instemming van Sijbesma om zitting te nemen in de board of directors. 'Hij onderscheidt zich in zijn vakgebied en hij zal aanvullende expertise inbrengen in de raad.'

Charles Golden vertrekt
Non-executive bestuurder Charles Golden heeft besloten zich niet verkiesbaar te stellen voor een nieuwe periode. Treschow bedankt Golden voor zijn bijdrage de afgelopen acht jaar.

Interview met Feike Sijbesma

Feike Sijbesma en Hein Schumacher zijn duurzame businesspartners

Feike Sijbesma en Hein Schumacher zijn duurzame businesspartners

04-10-2018 Lifescienceconcern DSM en zuivelonderneming FrieslandCampina zijn klant en leverancier, maar bovenal partners in duurzame groei. Ceo’s Feike Sijbesma en Hein Schumacher over verantwoorde productie en consumptie: ‘We zijn voorbij de vraag of je bij de buren voor een paar cent minder kunt inkopen, maar werken nauw samen aan nieuwe producten en concepten.’ En: ‘Soms is het duwen en trekken.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook