CEO TMG Herman van Campenhout is teruggetreden

CEO TMG Herman van Campenhout is teruggetreden

08-04-2013 Vrijdag 5 april is Herman van Campenhout per direct vertrokken als topman van de Telegraaf Media Groep. In het persbericht wordt ‘een verschil van inzicht over het te voeren beleid’ als belangrijkste reden aangevoerd.

Herman van Campenhout was sinds februari 2011 CEO van TMG. In 2010 vertrok hij al na vier maanden als CEO van uitzendorganisatie USG People.

Tijdelijke opvolging
Cees van Steijn neemt de functie van Van Campenhout over totdat een nieuwe CEO is aangesteld. Van Steijn is associé bij BoerCroon Management en sinds 1999 gevestigd als zelfstandig interim manager.

Loopbaan Van Campenhout
Herman van Campenhout heeft internationale ervaring opgedaan bij Shell. Van Campenhout verbleef voor Shell in Latijns Amerika, Spanje en Groot-Brittannië. Na zijn dienstverband bij Shell volgde ook een lang dienstverband bij Reed Elsevier. Van Campenhout werd eerst directeur van Reed Business Nederland en later van Elseviers Science & Technology divisie.

 

 

 


Michiel Boersma
De voorzitter van de raad van commissarissen, Michiel Boersma, is vrijdag benoemd tot gedelegeerd commissaris tot het moment dat een opvolger wordt benoemd. Hij zal daarbij in het bijzonder belast zijn met het toezicht op de raad van bestuur. De raad van commissarissen benadrukt dat met de wijzigingen in de aansturing ‘de benodigde continuïteit en stabiliteit is gewaarborgd.’

Lees verder:
> Herman van Campenhout CEO TMG

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook