Jack de Kreij wordt commissaris bij TomTom

Jack de Kreij wordt commissaris bij TomTom

18-02-2016 De Kreij is voorgedragen om te worden benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van TomTom.

Benoeming
Over de voorgenomen benoeming van Jack de Kreij als commissaris bij TomTom wordt op de Algemene vergadering van Aandeelhouders op 22 april 2016 beslist. Hiermee zal De Kreij Guy Demuynck opvolgen, die op diezelfde datum zal aftreden als lid van de Raad van Commissarissen van TomTom. De Kreij zal tevens de functie van voorzitter van de auditcommissie bij TomTom gaan vervullen, wanneer zijn benoeming (behoudens goedkeuring) ingaat op 1 januari 2017.

Peter Wakkie
President-commissaris Peter Wakkie laat weten verheugd te zijn met de voorgenomen benoeming. 'Ik ben er zeker van dat hij zeer waardevol zal zijn voor het functioneren van de Raad van Commissarissen in het algemeen en de auditcommissie in het bijzonder', aldus Wakkie. Hiernaast bedankt Wakkie Guy Demuynck in een persbericht voor zijn inzet en betrokkenheid van de afgelopen jaren.

Raad van Bestuur
President-directeur Harold Goddijn zegt uit te kijken naar de benoeming van De Kreij en naar zijn bijdrage aan de onderneming. Met betrekking tot het aftreden van Demuynck laat Goddijn weten dat de Raad van Bestuur hem zeer dankbaar is voor zijn inzet voor het bedrijf gedurende de afgelopen elf jaar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook