Nieuwe president-commissaris Intergamma

Nieuwe president-commissaris Intergamma

31-05-2023 Jacques van den Broek is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Intergamma, het moederbedrijf van onder andere Gamma en Karwei. Op de algemene ledenvergadering op 24 mei 2023 zijn ook Kiki Stiemer en John Kruijssen als nieuwe commissarissen verwelkomd.

Jacques van den Broek neemt de rol van voorzitter over van Frank van Oers, die voorheen deze positie bekleedde. Van den Broek heeft een lange carrière gehad bij Randstad, waar hij van 1988 tot 2022 heeft gewerkt en vanaf 2004 lid was van de raad van bestuur. Hij was ceo van 2014 tot 2022. Momenteel is van den Broek commissaris bij CM.com.

Kiki Stiemer heeft verschillende senior managementfuncties bekleed binnen Ahold tussen 1992 en 2016. Sinds 2017 werkt ze als zelfstandig consultant organization development. Haar benoeming tot commissaris is gebaseerd op de aanbeveling van de ondernemingsraad.

John Kruijssen is voorgedragen als commissaris door de leden. Hij heeft eerder als ceo van Detailresult Groep gewerkt van 2015 tot en met 2018, waar onder andere Dirk Supermarkten en Dekamarkt onder vallen. Sinds 2018 is hij actief als ceo van Beter Bed Holding.

De huidige commissarissen Edwin Bouwman en Hein-Jan Mooren zijn beiden herbenoemd. Jan Brouwer en Frank van Oers hebben aangegeven zich niet beschikbaar te stellen voor herbenoeming. Kitty Koelemeijer trad in augustus 2022 tussentijds af als commissaris, na bijna negenenhalf jaar lid te zijn geweest van de rvc van Intergamma. Zij wil zich concentreren op haar overige werkzaamheden. Intergamma bedankt de afgetreden commissarissen voor hun inzet in de afgelopen jaren. Met de nieuwe voorzitter bestaat de raad van commissarissen van Intergamma nu uit vijf commissarissen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook