Jeanine van der Vlist Managing Director Eurofiber

Jeanine van der Vlist Managing Director Eurofiber

24-05-2016 Van der Vlist is benoemd tot Managing Director van Eurofiber Nederland. Van der Vlist was reeds in dienst bij het bedrijf als Commercial Director.

Benoeming
Jeanine van der Vlist is met ingang van 1 juni 2016 benoemd tot Managing Director van Eurofiber in Nederland. In haar nieuwe functie is Van der Vlist verantwoordelijk voor alle activiteiten van Eurofiber in Nederland en rapporteert zij aan de directie van de Eurofiber Group met Alex Goldblum als CEO. Van der Vlist kwam in april 2015 in dienst bij Eurofiber, nadat zij de functie van Managing Director B2B bij energiebedrijf Essent vervulde. Van 2009 tot 2013 was Van der Vlist CEO bij Alcatel-Lucent.

CEO Eurofiber Group
CEO Goldblum van Eurofiber laat in een persbericht weten dat Jeanine van der Vlist tijdens haar eerste jaar bij Eurofiber als Commercial Director heeft laten zien dat ze in staat is ambitieuze groeiplannen te ontwikkelen en te realiseren. 'Gezien haar uitgebreide ervaring in onze sector en haar succesvolle start binnen ons bedrijf heb ik alle vertrouwen in haar nieuwe rol bij Eurofiber in Nederland', aldus Alex Goldblum.

Ontwikkeling en groeipotentie
Jeanine van der Vlist zegt Eurofiber een geweldig mooi bedrijf met veel groeipotentie te vinden. 'De vraag naar bandbreedte en datacapaciteit blijft groeien in het kader van de verdergaande digitalisering van onze samenleving. Als marktleider in de Benelux op het gebied van glasvezel in de zakelijke markt hebben wij een unieke positie om organisaties verder te helpen met de ontwikkeling van slimme toepassingen met ons volledig open netwerk', aldus Van der Vlist.

Lees ook
> Interview met Van der Vlist in Management Scope
> Rondetafelgesprek met o.a. Van der Vlist in Management Scope

Meer over Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist lid raad van bestuur DPG Media Group

Jeanine van der Vlist lid raad van bestuur DPG Media Group

04-02-2020 DPG Media Group, het moederbedrijf van DPG Media Nederland, kondigt op 28 januari 2020 aan dat Jeanine van der Vlist toetreedt als non-executive lid van de raad van bestuur, evenals Bernadette de Bethune. 

Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

09-01-2019 Jeanine van der Vlist is toegetreden tot de raad van bestuur van Eurofiber Group. Zij gaat de functie van chief commercial officer vervullen. 

Interview met Jeanine van der Vlist

Transfer talks

Transfer talks

17-05-2018 Niet ratio, maar buikgevoel blijkt de beste due diligence voor die aangeboden topfunctie bij een ander bedrijf. Drie overstappers over het telefoontje van de headhunter en hun onboarding daarna: ‘Tijdens mijn carrière heb ik één verkeerde keuze gemaakt en dat wilde ik niet nog een keer.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook