Jeroen van der Veer nieuwe commissaris bij Boskalis

Jeroen van der Veer nieuwe commissaris bij Boskalis

31-03-2015 Boskalis heeft op 31 maart 2015 bekend gemaakt dat Van der Veer zal worden voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders
Op 12 mei 2015 vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Boskalis plaats, waar zal worden beslist over de voordracht van Jeroen van der Veer.

Loopbaan
Van der Veer is van 1971 tot 2013 werkzaam geweest bij Shell, waarvan in de periode 2004 tot 2009 als CEO. Boskalis laat weten Van der Veer, gezien zijn brede internationale bestuurlijke ervaring, als zeer geschikte kandidaat te beschouwen.

Huidige functies
Momenteel vervult Van der Veer onder andere commissariaten bij ING Groep, Philips (beide als voorzitter) en het Concertgebouw.

Interview met Jeroen van der Veer

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

17-02-2021 Voor veel grote bedrijven was de beurs altijd de belangrijkste toegang tot kapitaal en internationale expansie. De laatste decennia is er veel veranderd voor beursgenoteerde bedrijven. Dat roept de vraag op in welke gevallen een beursnotering de voorkeur verdient in vergelijking met andere bedrijfsmodellen. Wat vinden gelouterde commissarissen ervan?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook