Jolanda Poots-Bijl verruilt Ordina voor Van Oord

Jolanda Poots-Bijl verruilt Ordina voor Van Oord

05-04-2016 Financieel bestuurder Poots-Bijl legt haar huidige functie bij Ordina neer en zal worden benoemd tot CFO bij Van Oord.

Benoeming
Met ingang van 19 september 2016 zal Jolanda Poots-Bijl haar functie als CFO/COO van ICT-bedrijf Ordina neerleggen. Per diezelfde datum treedt Poots-Bijl aan als CFO bij de maritieme dienstverlener Van Oord. Met deze benoeming volgt Poots Bijl de huidige CFO van Van Oord Arjan van de Kerk op, die eind 2016 met pensioen zal gaan.

Volgende stap
Volgens Jolanda Poots-Bijl is er een natuurlijk moment aangebroken voor een volgende stap. 'Ik heb de afgelopen periode samen met Stépan Breedveld met veel toewijding de ‘turn around’ van Ordina mogen leiden. De aangescherpte strategie en het besparingsprogramma liggen goed op koers en zullen conform eerdere berichtgeving in 2016 afgerond worden', aldus Poots Bijl.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Johan van der Werf is Jolanda Poots-Bijl dankbaar voor haar waardevolle bijdrage aan Ordina en wenst haar veel succes met haar nieuwe functie bij Van Oord. 'Onder haar leiding en mede door haar enorme inzet is de financiële functie binnen Ordina verder versterkt en is de uitvoering van de aangescherpte strategie in een versnelling gekomen', aldus Van der Werf.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook