Marcel Jongmans nieuwe CFO Flow Traders

Datum: 15-06-2016

Marcel Jongmans nieuwe CFO Flow Traders

Jongmans is voorgedragen om te worden benoemd tot nieuwe Chief Financial Officer van handelshuis Flow Traders.

Benoeming
De Raad van Commissarissen van Flow Traders heeft Marcel Jongmans voorgedragen om te worden benoemd tot nieuwe CFO. Over de benoeming, die eerst nog moet worden goedgekeurd door De Nederlandsche Bank, wordt op een Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders in de herfst van 2016 beslist. Jongmans is sinds 2002 werkzaam bij ABN Amro Clearing Bank, waar hij vanaf 2004 de positie van Global CEO vervult.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Eric Drok zegt verheugd te zijn met de voorgenomen benoeming, gegeven de continue en snelle groei van het bedrijf in de afgelopen jaren. 'Marcel Jongmans brengt veel ervaring en kennis van de industrie mee, waarmee de Raad van Bestuur verder wordt versterkt. We kijken uit naar de samenwerking', aldus Drok.

Raad van Bestuur
Co-CEO's en leden van de Raad van Bestuur Sjoerd Rietberg en Dennis Dijkstra zijn verheugd om Jongmans als collega te kunnen verwelkomen. 'Wij werken al langere tijd met hem samen. We denken dat hij een zeer bekwame bestuurder en een waardevolle aanvulling voor onze Raad van Bestuur is, mede om onze snelle groei te ondersteunen', aldus Rietberg en Dijkstra.

  • Flow Traders
  • Raad van Bestuur
  • Commissarissen
Dennis Dijkstra Co-CEO
Sjoerd Rietberg Co-CEO
Marcel Jongmans CFO (Chief financial officer)
Thomas Wolff CTO (Chief Technology Officer)
Folkert Joling Chief trading officer

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook